Η Εταιρεία

Στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρεία:
Ο Όμιλος μας (HEC) αποτελεί παγκοσμίως ένα από τους μεγαλύτερους πάροχους υπηρεσιών διαχείρισης των περιβαλλοντικώς επιβλαβών ροών. Αποτελεί εξέχουσα δύναμη στο χώρο με ασύγκριτη έμπειρία, διεθνώς αναγνωρισμένη για την ποιότητα, και την αξιοπιστία των υπηρεσιών της.
Ξεκίνησε το 1993 ιδρύοντας την HEC, για να καλύψει τις ανάγκες διαχείρισης των υγρών καταλοίπων των πλοίων που κατέπλεαν στο λιμάνι του Πειραιά.
Με τις συνεχείς επενδύσεις τόσο σε τεχνογνωσία όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή αναπτύχθηκε σε τέτοιο βαθμό ώστε, όχι μόνον να προλαμβάνει τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της διεθνούς περιβαλλοντικής νομοθεσίας, αλλά και να προηγείται, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει αρχικά ένα πανελλαδικό και στη συνέχεια ένα παγκόσμιο δίκτυο εγκαταστάσεων ευκολιών υποδοχής λιμένων Global Green Ports.
Τα Global Green Ports, ειδικεύονται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών λιμενικών εγκαταστάσεων παραλαβής και διαχείρισης καταλοίπων, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής, μεταφοράς, αποθήκευσης και επεξεργασίας, με εξειδίκευση στη διαχείριση υγρών πετρελαιοειδών καταλοίπων.
Αντιπροσωπεύουν μια δυναμική σύμπραξη μεταξύ περιβαλλοντικών εταιρειών που έχουν συσταθεί σε στρατηγικές θέσεις και πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα (HEC Α.Ε), στην Γερμανία (Green Ports Hamburg GmbH), στο Γιβραλτάρ (Green Ports Gibraltar) και στην Μάλτα (Green Ports Malta), οι οποίες ανήκουν στον Όμιλό μας, με στόχο την επέκταση των υποδομών περιβαλλοντικής προστασίας σε διεθνή λιμάνια που διέπονται από τη Σύμβαση MARPOL 73/78.
Από την ίδρυσή μας, τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου μας βρίσκονται στον Πειραιά, αποτελώντας τον κεντρικό κόμβο για τη διαχείριση των δραστηριοτήτων μας.
Η δραστηριότητα του Ομίλου μας υποστηρίζεται από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, που εξειδικεύονται στην επεξεργασία των πετρελαϊκών καταλοίπων, προερχόμενων από θαλάσσιες και βιομηχανικές πηγές. Πρόκειται για μονάδα, που λειτουργεί με πρωτοποριακές μεθόδους, αποτελώντας παγκόσμιο πρότυπο καινοτομίας αναφορικά μες τις διαδικασίες της.
Μετατρέπουμε το άχρηστο σε χρήσιμο, το επιβλαβές σε επωφελές και τον ρύπο σε ενεργειακό πόρο, προσθέτοντας έτσι, έναν ακόμα καθοριστικό κρίκο στην αλυσίδα της ζωής.